Beschikbaar

Crixus: (Kater) In Optie.
Furius: (Kater) komt Beschikbaar.
Darius: (Kater) In Optie.
Naevia: (Poes) komt Beschikbaar.

Fatticus : Is in Evaluatie.
Vesta : Is in Evaluatie.
Sonja : Gaat in Kroatië wonen bij Jelena en Bruno wonen.Herplaatser

 

Ik was altijd tegen herplaatsen maar naarmate de tijd verstrijkt en mijn groep een aardig stukje groter is geworden begin ik er toch over na te denken..

Sommige katten liggen niet lekker in de groep of krijgen een leeftijd waarbij ze écht geen zin meer hebben in die kleine stalkende kittens of in die vervelende pubers die altijd maar willen spelen. 

Dit leid tot veel spanning en soms zelfs tot gevechten wat voor de betreffende katten, de groep en voor ons niet fijn is.

 

Hierom ga ik misschien toch over tot herplaatsen dit zal dus niet zijn omdat er simpelweg niet mee gefokt kan worden het liefst zou ik ze allemaal houden!

Maar omdat het voor betreffende kat of de sfeer in de groep beter is. 

 

Bent u opzoek naar een herplaatser die op de juiste manier is opgevoed en samen kan met andere katten en of honden mag u altijd een berichtje sturen. 

Voor een herplaatser geld natuurlijk het zelfde als voor onze kittens ze worden enkel geplaatst bij een 5* huisje het liefst met afgeschermde tuin want dat zijn ze gewend vanuit hier. 

 


Hoi, ik ben Lilly een lief, knap Blue-Tabby Maine Coon dametje.
Op 30-01-2022 ben ik geboren.
Het liefst zou ik verhuizen naar een huisje met 1of 2 andere katten want ik wil wel graag met iemand samen zijn.

Momenteel woon ik samen met kinderen, een hond en andere katten.

Vind jij mij nu helemaal geweldig en wil je wat meer informatie of graag kennis maken dan hoop ik natuurlijk dat je een berichtje gaat sturen en wie weet kan ik me dan snel thuis voelen bij jou.

Lilly word alleen bij liefhebbers geplaatst.🍀