Herplaatser

 

Ik was altijd tegen herplaatsen maar naarmate de tijd verstrijkt en mijn groep een aardig stukje groter is geworden begin ik er toch over na te denken..

Sommige katten liggen niet lekker in de groep of krijgen een leeftijd waarbij ze écht geen zin meer hebben in die kleine stalkende kittens of in die vervelende pubers die altijd maar willen spelen. 

Dit leid tot veel spanning en soms zelfs tot gevechten wat voor de betreffende katten, de groep en voor ons niet fijn is.

 

Hierom ga ik misschien toch over tot herplaatsen dit zal dus niet zijn omdat er simpelweg niet mee gefokt kan worden het liefst zou ik ze allemaal houden!

Maar omdat het voor betreffende kat of de sfeer in de groep beter is. 

 

Bent u opzoek naar een herplaatser die op de juiste manier is opgevoed en samen kan met andere katten en of honden mag u altijd een berichtje sturen. 

Voor een herplaatser geld natuurlijk het zelfde als voor onze kittens ze worden enkel geplaatst bij een 5* huisje het liefst met afgeschermde tuin want dat zijn ze gewend vanuit hier. 

 


Hoi, ik ben Lilly een kleine, lieve, knappe Blue-Tabby Maine Coon dametje.
Op 30-01-2022 ben ik geboren een aantal weken hierna ben ik verhuist naar een nieuwe butler die nog 12 andere katten heeft, helaas vind ik dit niet helemaal leuk en ik voel me hier niet thuis.

Het liefst zou ik verhuizen naar een huisje met 1of 2 andere katten want ik wil wel graag met iemand samen zijn.

Momenteel woon ik samen met 3 honden en kinderen, deze zijn ook heeel leuk zowel jong als oud ik vind het heerlijk om met ze te kroelen en spelen.

Vind jij mij nu helemaal geweldig en wil je wat meer informatie of graag kennis maken dan hoop ik natuurlijk dat je een berichtje gaat sturen en wie weet kan ik me dan snel thuis voelen bij jou.

Wel wil ik graag weten waar ze komt te wonen.
Niet vd fok enkel liefhebbers, Lilly heeft wat gezondheids probleempjes gehad waardoor ze een groei achterstandje heeft (deze is ze nu lekker aan het inhalen) ze is nu weer stabiel en mag dus verhuizen.🍀