De Cattery

De huiskamer

 

Zowel op de beneden verdieping als op de boven verdieping kunnen onze katten heerlijk spelen of lekker in een krabpaal of ton liggen slapen.

In de zomer van 2019/2020 heb ik mijn eigen meubel gemaakt waar de katten/ hond lekker in weg kunnen kruipen om te slapen. 

Wanneer nodig zal deze ook ingericht worden als werpkist voor de poezen.


De tuin.

Alle meubels voor de cat crew heb ik zelf gemaakt om aan hun persoonlijke wensen te voldoen tot nu toe zijn ze er erg wijs mee en alles word iedere dag met veel plezier gebruik. 

De tuin is volledig afgesloten met een bijt vast katten net waardoor de katten niet weg kunnen komen of ongewenst bezoek kunnen ontvangen maar lekker veilig zijn in hun eigen tuin.

 


Rodger zijn ruimte

 

Om ongelukjes te voorkomen heeft Rodger zijn eigen kamer. 

Dit is ook de kamer voor de buitendekkingen, wanneer er geen poes krols is of op bezoek is de ruimte uiteraard beschikbaar voor al onze katten.


Kattenbakken

In 2017 heb ik de kelder aangepast hier staan de kattenbakken die zijn toegankelijk voor de katten via de voor hun gemaakte ingang in de hal.

Zo kunnen de kinderen en de hond niet bij de kattenbakken komen tevens staan ze nu uit het zicht.

Ook op de boven verdieping en buiten hebben ze kattenbakken tot hun beschikking die uiteraard ook uit het zicht staan maar toch makkelijk bereikbaar zijn.