De Cattery

Zowel op de beneden verdieping als op de boven verdieping kunnen onze katten heerlijk ravotten, of lekker in een krabpaal of ton liggen slapen.

In de zomer van 2019/2020 heb ik mijn eigen meubels gemaakt waar de katten/ hond lekker in weg kunnen kruipen om te slapen. 

Wanneer nodig zal deze ook ingericht worden als werpkist voor de poezen.

Kattenbakken

In 2017 heb ik de kelder aangepast hier staan de kattenbakken die zijn toegankelijk voor de katten via de voor hun gemaakte ingang in de hal.

Zo kunnen de kinderen en de hond niet bij de kattenbakken komen tevens staan ze nu uit het zicht.

Ook op de boven verdieping en buiten hebben ze kattenbakken tot hun beschikking.

Rodger zijn ruimte

Om ongelukjes te voorkomen heeft Rodger zijn eigen kamer. 

Dit is ook de kamer voor de buitendekkingen, wanneer er geen poes krols is of op bezoek is de ruimte uiteraard beschikbaar voor al onze katten.

De tuin.

De tuin is volledig afgesloten met een bijt vast katten net waardoor de katten niet weg kunnen komen of ongewenst bezoek kunnen ontvangen maar lekker veilig zijn in hun eigen tuin.

In 2020 een mooi steigerhouten meubel gemaakt voor de cat crew tot nu toe zijn ze er erg wijs mee! 
Ze kunnen vanaf het raam in het meubel komen waar lekkere slaap plaatsen gecreëerd zijn en waar ze lekker hoog alles kunnen overzien.

Ook onder de overkapping heb ik een meubel gebouwd met meerdere slaap / relax plaatsen, ook hebben ze hier een heus stro/ hooi bed en aan de andere kant hebben ze extra grote kattenbak.